Slagerij van Hunnik

Slagerij van Hunnik

Barbecue

Wij zijn gek op barbecuen! Weer of geen weer, lekker eten van de grill kan altijd. Een geslaagde barbecue en heerlijk vlees van goede kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij leveren een ruim assortiment aan losse barbecueproducten, maar ook heeft u de keuze uit vooraf samengestelde pakketten. De pakketten zijn uiteraard aan te passen naar uw wensen.

Naast het vlees kunt u bij ons ook terecht voor sauzen, salades en brood en voor overige benodigdheden zoals borden, bestek en servetten. Heeft u een barbecue nodig? Wij hebben barbecues in bruikleen.


Online bestellen



Barbecue assortiment

Hoe fijn is het om buiten te genieten van een hapje, een drankje, goed gezelschap en de geur van vers gegrild vlees op de barbecue. Buiten eten is een feest, ook in de winter! Als barbecuespecialist hebben wij een zeer compleet aanbod lekkere producten en specialiteiten voor de barbecue. Wij kunnen u alles over de bereiding van het vlees vertellen, maar we geven u ook graag enkele tips om uw barbecue op eenvoudige wijze nog aantrekkelijker te maken. Want met de juiste sfeer, smaakt buiten alles naar meer. Met ons uitgebreide barbecueassortiment kunt u naar wens uw eigen barbecue samenstellen.

Alle producten zijn van ambachtelijke kwaliteit en supermals. Vertrouwde kwaliteit van Slagerij van Hunnik!


Varkenshaassaté, ± 100 gr. aan stok € 1,95
Kipsaté, ± 100 gr. aan stok € 1,60
Kogel biefstuksaté, ± 100 gr. aan stok € 2,95
Varkenssaté, per portie ± 100 gr. aan stok € 1,75
Kipsaté, per portie ± 100 gr. aan stok € 1,75
Kogelbiefstuk, (on)gemarineerd per 100 gram € 2,95
Entrecôte, per 100 gram € 2,45
Pepersteak, per 100 gram € 2,95
Kalfsbiefstuk, per 100 gram € 4,25
Houthakkersteak (schouderfilet gemarineerd en omwikkeld met katenspek)
Karbonade, (on)gemarineerd per stuk € 1,75
Filetlapje gemarineerd, per stuk € 1,60
Shaslick kip/varken, per stuk € 1,75
Boerenspies, (biefstuk, kip, varkenshaas) aan 1 stok € 2,45
Golfspies, (balletjes indisch gehakt) aan 1 stok € 1,65
Hawaïspies, per stuk € 1,65
Speklap, (on)gemarineerd naturel, kerrie of paprika € 1,25
Barbecueworst € 1,10
Merquezeworst € 1,35
Hamburger voorgebraden € 0,95
Hamburger vers € 1,29
Kipfilet, (on)gemarineerd € 1,45
Kip aan stok, (kiphaasje gemarineerd) ± 100 gram € 1,65
Drumstick voorgebraden € 1,55
Spareribs, per 100 gram € 1,19
Lamskoteletten, (on)gemarineerd) per 100 gram € 2,95
Visspiezen, diverse soorten o.a. ± zalm, tilapia en kabeljauw, vanaf € 1,95
Zalmmootje in bakje € 3,45


Sauzen

Prijzen per 100 gram.

Knoflooksaus € 0,80
Barbecuesaus € 0,80
Piri-pirisaus € 0,80
Satésaus, vanaf 2 liter met gratis leen hotpot € 0,80

Saladeschotels 

Onderstaande salades zijn mooi opgemaakt op zwarte catering schaal met garnering, 200 gram p.p.

Huzarensalade € 3,00
Rundvleessalade € 3,00
Kipkerriesalade € 3,00
Zalmsalade € 3,95
Kartoffelsalade € 3,95
Fruitsalade € 3,95

Barbecue

Bij een barbecuebestelling vanaf € 75,00 kunt u gratis een barbecue of pan lenen.

Bruikleen barbecue zonder vlees € 50,00
Bruikleen pan zonder vlees € 40,00
Gas voor 1 dagdeel € 5,00
Borg voor schoonmaak € 12,50


Indien u de pan of barbecue weer in dezelfde staat terug brengt als waar u hem  in ontvangen hebt, krijgt u de borg retour. Neem voor het reserveren van een pan of BBQ ruim van te voren contact met ons op. 





Barbecue pakketten

Wij hebben diverse barbecuepakketten voor u samengesteld. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen, neem hiervoor contact met ons op. Of bestel via de webshop.


Pakket de Beginner

  • Hamburger
  • Barbecueworst
  • Frikandel

Prijs per persoon: € 2,65

Pakket de Burger

  • Kip-/varkenssaté portie
  • Barbecueworst
  • Hamburger

Prijs per persoon: € 3,80

Pakket de Buitenlui

  • Kip-/varkenssaté portie
  • Karbonade
  • Hamburger
  • Barbecueworst

Prijs per persoon: € 5,55

Pakket de Boer

  • Kip-/varkenssaté portie
  • Karbonade
  • Hamburger
  • Shaslick
  • Kipfilet

Prijs per persoon: € 7,65


​​​​​​​

Pakket de Bouwvakker

  • Kip-/varkenssaté portie
  • Karbonade
  • Hamburger
  • Shaslick
  • Kipschnitzel
  • Filetlap

Prijs per persoon: € 9,25


​​​​​​​

Pakket de Visser

  • Zalmspies
  • Zalmmoot
  • Scampispies
  • Tilapia

Prijs per persoon: € 9,20





Aanvullende pakketten


Toebehoren pakket

  • Stokbrood
  • 3 sauzen
  • Kruidenboter

Prijs per persoon: € 1,50

Bestek pakket

Mooie stevige zwarte borden, messen en vorken

  • 2 messen
  • 2 vorken
  • 2 borden

Prijs per persoon: € 0,50

Bestek pakket luxe

Porseleinen bord en 1 RVS bestekset

  • 2 messen
  • 2 vorken
  • 2 borden

Prijs per persoon: € 1,00

Bestek pakket biologisch afbreekbaar

  • 1 mes
  • 1 vork
  • 1 bord

Prijs per persoon: € 1,50





Barbecue buffet

Geeft u een feest van meer dan 10 personen? Wij kunnen voor u een geheel barbecuebuffet verzorgen.

De samenstelling van het buffet gebeurt in overleg. Zo compleet als u het wilt. Bijvoorbeeld inclusief vlees naar keuze, sausjes, salades, brood, kruidenboter, bestek... wat u wenst. Wij nemen graag de uitgebreide mogelijkheden met u door die wij u kunnen bieden. Wij zorgen ervoor dat er iets bijzonders op tafel komst, want een lekkere barbecue is onze specialiteit.

Namens ons gehele team wensen wij u een heerlijke en smakelijke barbecue toe!




Lekker... groot vlees op de bbq

Tips voor de echte buitenkoks!

Een groot stuk vlees op de barbecue is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan u denkt. Met de lekkerste vleesspecialiteiten maakt u het buitenkoken nog lekkerder. Een barbecue met deksel is ideaal voor het roosteren van een mooi stuk groot vlees. Daarmee krijgt u namelijk het  meest smakelijke resultaat. Natuurlijk krijgt u van ons een bereidingsadvies zodat uw vlees op de juiste wijze bereid kan worden.




Wild

Ook bieden wij diverse soorten wild aan voor op de barbecue, zoals hertenbiefstuk en wildspiezen. Alleen verkrijgbaar indien voorradig. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.




Vegtarisch aanbod

Voor de vegetariërs bieden wij ook heerlijke, verse producten. Denk aan een jacked potato, suikermaïs, schijf courgette of aubergine, verse groentespies (champignon, ui, paprika en courgette) en kastanjechampignonhoedje met kruidenboter.




Wilt u eens iets anders op de barbecue?

Wij hebben volop variatie!

Voor de echte fijnproever die eens iets anders op de barbecue wil, hebben wij volop variatie. Wist u dat wij regelmatig nieuwe specials maken? Heerlijke nieuwe producten met de kwaliteit van Slagerij van Hunnik. Ook voor de barbecueperiode hebben wij regelmatig nieuwe producten voor op de barbecue. Ontdek de smakelijke mogelijkheden in onze winkel.




Barbecue voor bedrijven

Wij kunnen een complete barbecue voor uw bedrijf verzorgen, met een keur aan heerlijke producten en specialiteiten. Natuurlijk wordt dit in overleg samengesteld, exact zoals u het wilt hebben. Als beroemde bbqboer kunnen wij niet alleen heerlijke vlees- en visproducten verzorgen, maar ook salades, sauzen, stokbrood en dranken van A tot Z. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan voor bedienend personeel, afbakservice, bezorging, opstellen, afruimen én schoonmaken. Ook kunt u bij ons borden, bestek, statafels, koelboxen en andere benodigdheden huren, welke wij op locatie kunnen bezorgen. Op deze manier is de catering van uw bedrijfsfeest compleet én zorgeloos!

Vraag bij ons naar de mogelijkheden zodat uw bedrijfsbarbecue een feest wordt met de kwaliteit van Slagerij van Hunnik!




Tips voor een geslaagde barbecue


  • Steek de barbecue tijdig aan, tenminste 1 uur van tevoren.
  • Leg een bergje houtskool in de barbecue. Daartussen plaatst u aanmaakblokjes die u vervolgens aansteekt. Wanneer de houtskool goed gloeit kan het over de barbecue worden verspreid.
  • Wanneer de vlammen zijn gedoofd en de houtskool of briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees perfect te grillen.
  • Voeg tijdig nieuwe kolen toe, dan hoeft u de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  • Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel omdraaien is niet goed.
  • Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het vlees sappiger.
  • Dep gemarineerd vlees goed droog met keukenpapier voordat u het roostert.
  • Strooi van te voren nooit zout op het vlees, er verschijnt vocht, wat het bruin worden bemoeilijkt.
  • Gebruik een tang (dus geen vork). Hierdoor blijven de vleessappen bewaard.
  • Trek het vlees, dat aan het rooster kleeft, niet los. Laat het even liggen, het gaat vanzelf los.


Bewaren

  • Zet het vlees direct na thuiskomst in de koelkast of vriezer. Wanneer u het vlees dezelfde of de volgende dag gebruikt, kan het in de koelkast.
  • Haal ingevroren vlees de avond van te voren uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien.
  • Houd het vlees zo lang mogelijk in de koelkast. Zo wordt voorkomen dat het vlees onnodig lang in de (warme) buitenlucht ligt.
  • Leg het vlees nooit in de zon.
  • Kip en varkensvlees dient u altijd helemaal gaar te eten.
  • Leg bereid vlees nooit bij rauw vlees, gebruik hiervoor altijd schone schalen.


Goed bakken is belangrijk!

Zorg er altijd voor dat het vlees goed gebakken is. Ga hierbij uit van onderstaande volgorde en let goed op de kleur.

  1. Rundvlees (biefstuk): rosé/rosé
  2. Kalfsvlees/lamsvlees en spiezen: rosé/gaar
  3. Varkensvlees en papilottes: helemaal gaar
  4. Voorgegaarde producten zoals worstjes, spare ribs en kipproducten
''

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.